Käytiimpäs sunnuntaina porukalla tässä aika lähellä (noin 45 min matka, en osaa sanoa kilometreinä koska täällä kilsat on pitempiä ruuhkien takia ). Siellä ostettiin liput jotka maksoi vähemmän kuin ranuan elukkapuistoon! Meille sanottiin et paikka on niin iso ettei välttämättä keretä nähä kaikkia eläimiä, ja siksi otimme tavallaan sen tarhan sisäisen bussin, jolla kuljettiin paikasta toiseen ja välillä käytiin kuvaamassa eläimiä ja sit takas kyytiin. 2013-10-27%2012.00.18-normal.jpg

Tässä on kuva eräänlaisesta pikkubussista jolla pääsi paikasta toiseen ja eläimiä katselemaan :)

IMG_2987-normal.jpg

Tyttöset kävi kokeilemassa miltä tuntuu norsulla ratsastaminen :)

IMG_2880-normal.jpg

Ja maksua vastaan sai ruokkia kirahvejaki :) kyllä nuo kiinalaiset sen rahastuksen osaavat

DSCF3035-normal.jpg

Ehkä maailman sulosin! Toiset vaa kiusas eikä toi saanu banaania vaikka toine ois niii halunnu! :(

IMG_2908-normal.jpg

Tämmösiäki oli :)

DSCF3039-normal.jpg

Tälle kaverille ois turha mennä aukoon päätä ko valmiiks jo ton näköne et "ykski virheliikku nii mää hakkaan sut!" :)

DSCF3044-normal.jpg

Suloseja kanski, astetta isompia kissoja (:

DSCF3012-normal.jpgDSCF3008-normal.jpg

Ja voooooi, näitten takiahan me sinne eläintarhaan lähettiinki! :) jotenki ihan herttasia nuot!

DSCF2944-normal.jpg

Näitten häkkien luona oli kyltti jossa kiellettiin uimasta tuolla. Onko se täällä ongelma? Onko täällä joku kiinalainen et pulahtais tonne vähä uiskenteleen ko niinhän ne jossain ui delffiinienki kans nii mikspä ei krokotiilien?

DSCF3026-normal.jpg

Nääät norsut näytti niinko ne ois hymyillyt kokoajan! :) Ne näytti oikeen ilosilta noukkiessaan tolla kärsällä ihmisten heittelemiä omenoita :)

DSCF3052-normal.jpg

Siellä oli apinahäkkejä mut tää apina oli kyllä nii sulonenko kanto tommosta ihan vauvvaapinaa selässään ja koitti ettiä ruokaa.. :3

DSCF3018-normal.jpg

Tällaista täällä. :) Eli täällä on ihan julkisilla paikoillakin lapsilla tommoset haaroista avonaiset housut ja sit ko niitä pissattaa/kakattaa nii antaa tulla vaan kadulle...jännä homma toi!

DSCF2937-normal.jpgDSCF2939-normal.jpg

Vooooi nuihin ihan rakastuneisiin papukaijjoihin mää ihastuin! oli nii hienot värit ja sit tattadaaaa, niitä sai pitää maksusta olkapäällä et sai otettua kuvia.. :)

2013-10-27%2011.25.01-normal.jpg

Ja tämmösillä kameleilla sai käyvvä semmosen 30m kierroken maksua vastaan :)

DSCF2952-normal.jpg

Se elukkapuisto oli hirmuisen iso ja suurisyy siihen oli sekin et siihen oli liitetty tämmöne safarityyppinen kierto ajelu. Eli kulettiin tommosella häkkiautolla merkittyä reittiä pitkin ja sit siellä oli vapaana eläimiä. Ne eli väänniinko luontoelämää mut sit oli tietty eroteltu isommat pedot erialueisiin. hirvittävän mielenkiintoinen oli todellakin! 

IMG_2930-normal.jpg

Tämmöset siellä "safarilla" loikoili ihan vappaasti siellä missä halus, jotenki kiva idea tollee et on iha hirveesti tilaa ja ns.normimaastoa..

DSCF2999-normal.jpgDSCF2992-normal.jpg

Valppaan näkösiä eläimiä! :) Karhut nous tervehtiin meitä tai sit saattoi käydä näikin... ->

DSCF2993-normal.jpg

näääin :) Karhuille kerrottiin terveisiä suomesta ko ne ihan kerjäs niitä :D

DSCF2981-normal.jpgDSCF2970-normal.jpgDSCF2963-normal.jpg

Juuu olihan niille ruokapaikkojakin tehty jotta ne saa sit ruokaa mut kyllä ne enemmän viihty luontoluonnossa :)

2013-10-27%2014.13.19-normal.jpg2013-10-27%2012.29.52-normal.jpg

Rentoja kavereita :)

Tämmönen reissu eläinpuistoon, varmaankin jossain välissä laitan julkaisemattomia kuvia sekasin mut niii kattellaan sitä sitten :) Seuraavaksi kirjottelen vähän päiväkodista, se on vielä luonnosvaiheessa koska pitäis saaha semmonen ettei sais väärää kuvaa eikä liikaa mun mielipiteitä :)

Kuulemisiin ja kiitti ja hei ! -Aino

ps. Nii semmone vielä tosta sunnuntaista nii huvittavaa oli se et ihmiset talutti meidän luokse lapsiaan että saavat yhteiskuvaan! Ja sit ne ihmisetki halus ittekki niihin kuviin.. ja ylpeenä esittellään ko joku pikkunen osaa sanoa helou! :) melkee pitäis meille hommata häkkisieltä, jossa me rahastettais sillä et saa ottaa yhteiskuvan :)